Inschrijven in het eerste jaar

Op deze pagina vind je het inschrijvingsformulier volgens de
afspraken in LOP Lier-Duffel

Door het invullen van het formulier hieronder schrijf je een leerling in het eerste jaar van onze school in zolang er voldoende plaatsten zijn. Als alle plaatsen volzet zijn, kom je op een wachtlijst terecht. Voor meer info kan je hier terecht.

Dit formulier kan ingevuld worden vanaf maandag 20 april om 8.30 u.

Ten laatste op maandag 4 mei contacteren wij jou over de toestand van je inschrijving. We kunnen dit niet voor iedereen sneller weten aangezien we tot en met 30 april rekening moeten houden met een verschil tussen indicatorleerlingen en niet-indicatorleerlingen.

Als je inschrijft na 4 mei, dan wordt jouw plaats chronologisch toegekend zonder dat we rekening moeten houden met voorrangsregels voor (niet-)indicatorleerlingen. De datum en het uur van indienen van dit formulier geldt daarbij als inschrijvingsmoment.

In 1A zijn er nog plaatsen beschikbaar. Voor 1B hebben we momenteel een wachtlijst. Vanaf maandag 17/8/2020 zullen nieuwe inschrijvingen chronologisch verwerkt worden. U wordt dan op de hoogte gebracht van de status van de inschrijving en de eventuele plaats op de wachtlijst.