Inschrijven – eerste jaar

Op deze pagina vind je alle informatie over het digitaal aanmeldsysteem.

Algemene info

Voor de inschrijvingen in het eerste jaar werken we met een aanmeldysteem, zoals afgesproken in het LOP Lier-Duffel. Dit betekent dat alle scholen in Duffel, Lier, Borsbeek, Edegem, Boechout en Mortsel met dezelfde aanmeldingsprocedure werken.

Elke leerling die zich in onze school wil inschrijven moet zich eerst aanmelden via een aparte website : https://sozuidrand.aanmelden.in/.

Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, zal toeval bepalen wie een plaats kan krijgen op onze school. Deze leerlingen krijgen een ‘ticket’ om in te schrijven.

BELANGRIJK:

  • Het maakt niet uit of je snel aanmeldt of aan het einde van de aanmeldingsperiode om zeker te zijn van een plaats. De toewijzing van de tickets is onafhankelijk van het moment waarop je hebt aangemeld.
  • De voorrang voor broers en zussen en voor kinderen van personeel blijft behouden. Ook zij moeten zich aanmelden, maar voor hen is het ticket voor de inschrijving verzekerd.

Tijdlijn

De data voor de aanmeldperiode zijn nog niet bekend.

Veelgestelde vragen

Hier geven we gaandeweg enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Is je vraag niet of onduidelijk beantwoord, neem dan telefonisch contact met ons op via 015 30 38 58 of vul hier het contactformulier in.