Van harte welkom op ons infomoment vrijdag 13 maart!

  • 3 maart 2020
  • 1e jaar
  • 2e jaar
  • 3e jaar
  • 4e jaar
  • 5e jaar
  • 6e jaar
  • 7e jaar

Kom je ook inschrijven in het eerste jaar! Wie eerst komt, wordt eerst ingeschreven! Aanmelden op voorhand niet nodig!

Tijdens de infoavond van vrijdag 13 maart 2020, stellen we de school open voor geïnteresseerde toekomstige leerlingen. Tussen 17.30 u. en 21 u. is er bezoek met vrije rondgang. Een algemene uitleg door directie is er om 17.45 u., 18.30 u., 19.15 u. en 20 u. Die avond kan je ook inschrijven voor het eerste jaar vanaf 17.30 u.

Om in te schrijven op onze school hoef je je niet eerst aan te melden! Dat betekent dat we chronologisch inschrijven: wie eerst komt, wordt eerst ingeschreven. Zolang de capaciteit het toelaat, ben je dus zeker van je inschrijving. Het aantal beschikbare plaatsen zal op vrijdag 13 maart te vinden zijn op de website bij inschrijven.