Contact

Daar staan wij helemaal voor open! Jij vraagt, wij antwoorden. Of misschien vind je hieronder je antwoord wel!

Met de fiets…
Een fietspad op de Netedijk zorgt voor een vlotte verbinding met Lier of Walem en Rumst. Vanuit Mortsel, Hove, Lint en Kontich kan je makkelijk via de fiets-o-strade langs de spoorweg naar Duffel.

Met de trein…
Per uur stoppen 4 treinen op de lijn Brussel/Mechelen-Antwerpen in Duffel. Van aan het station ligt onze school op slechts 5 minuten wandelafstand. Voor de meest recente dienstregelingen verwijzen we je graag door naar nmbs.be.

Met de bus…
De lijnbussen 2, 52, 53, 550, 551, 555 en 556 hebben een stopplaats aan het treinstation of aan het gemeentehuis van Duffel.
De juiste rijtijden van deze buslijnen vind je op delijn.be.

En verder…
De snelweg E19 is niet veraf, zodat onze school ook met de auto vlot bereikbaar is. Het verkeer is enorm toegenomen, we vragen daarom om zo weinig mogelijk met de auto te komen.

Werk mee aan een veilige schoolomgeving!

Bereikbaarheid

Sint-Norbertusinstituut Duffel

Stationsstraat 6
2570 Duffel

info@snorduffel.be

Toegang tot de school

  • Bezoekers: aanbellen Stationsstraat 6
  • Leerlingen (voetgangers): poort 6
  • Leerlingen (fietsers): poort 8

Smartschool

Smartschool is een elektronische leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten in de middelbare school en wordt gebruikt voor de interne communicatie tussen leerlingen, leerkrachten en ouders.

 

Leerkrachten kunnen via Smartschool ook individuele oefeningen opgeven, op maat van elke leerling. Voor de leerlingen die meer moeite hebben met de leerstof kunnen de leerkrachten extra herhalingsoefeningen opgeven, en voor de sterkere leerlingen wat meer uitdaging voorzien.

 

Het is ook mogelijk de app van Smartschool te downloaden op je smartphone of tablet om zo toegang te krijgen tot het communicatieplatform.

smartschool

Zoek je antwoorden over...