Bubbelbezoek op afspraak

  • 19 december 2020
  • 1e jaar

Interesse in een coronaveilig bubbelbezoek? Laat dan hier je gegevens achter.

Bubbelbezoeken

UPDATE! In gezamenlijk overleg hebben de scholen van de Katholieke Scholengemeenschap Regio Mechelen beslist om de bubbelbezoeken te annuleren, alvast tot en met de huidige verlenging van de coronamaatregelen, 1 maart 2021.

In uitzonderlijke omstandigheden kunnen we leerlingen en ouders op school ontvangen voor een gesprek of een rondleiding. We doen dit als er geen leerlingen zijn, met ten hoogste 3 personen en met respect voor de veiligheidsvoorwaarden (mondmaskers, handen ontsmetten, afstand bewaren enz.). We geven voorrang aan wie weinig toegang heeft tot digitale alternatieven. 

Laat via dit formulier je gegevens achter. We contacteren je dan zo snel mogelijk voor een eventuele afspraak.

Infomomenten

We ontvangen je graag digitaal voor een digitaal infomoment op donderdag 11 februari 2021 om 19.30 u. (webinar). De link hiervoor volgt later.