Digitaal infomoment studieaanbod 3e jaar

  • 30 april 2021

We ontvangen u graag digitaal voor ons infomoment op dinsdag 4 mei over het studieaanbod in het derde jaar. Om 19.30u beginnen we met een algemene infosessie waarna u kan doorklikken naar de infosessies over de verschillende studierichtingen. Elke sessie wordt tweemaal georganiseerd (20.00u – 20.30u), u kan dus verschillende sessies na elkaar volgen. Via […]

We ontvangen u graag digitaal voor ons infomoment op dinsdag 4 mei over het studieaanbod in het derde jaar.

Om 19.30u beginnen we met een algemene infosessie waarna u kan doorklikken naar de infosessies over de verschillende studierichtingen. Elke sessie wordt tweemaal georganiseerd (20.00u – 20.30u), u kan dus verschillende sessies na elkaar volgen.

Via deze link gaat u naar de pagina van het infomoment.