De strafste school 2021!

  • 11 mei 2021
  • 1e jaar
  • 2e jaar

De Strafste School 2021 Er werd aan elke klas gevraagd een top-3 te maken van hun favoriete liedjes. Vandaag werden alle liedjes afgespeeld op de speelplaats en kon elke leerling zijn stem uitbrengen. De top-5 wordt onze inzending voor De Strafste School 2021! Op donderdag 20 mei (tussen 13u-18u) wordt dit afgespeeld op MNM, luister […]

De Strafste School 2021

Er werd aan elke klas gevraagd een top-3 te maken van hun favoriete liedjes. Vandaag werden alle liedjes afgespeeld op de speelplaats en kon elke leerling zijn stem uitbrengen. De top-5 wordt onze inzending voor De Strafste School 2021! Op donderdag 20 mei (tussen 13u-18u) wordt dit afgespeeld op MNM, luister dus zeker!

Ooh jaa.. er volgt nog een lekkere beloning voor de klas die het meest verkozen liedje had opgeschreven. En wie weet mogen we de artiesten van MNM bij ons op school verwelkomen!

#elkeschoolisstrafsteschool #MNM