6TSO op uitstap naar Brussel

  • 15 november 2021
  • 6e jaar

Op een stralende, maar frisse 12de november trokken onze leerlingen van 6TSO op verkenning naar Brussel.

’s Ochtends legden ze in groepjes verschillende wandelingen af langs les plus belles curiosit├ęs de notre capitale. Ondertussen losten ze vragen op en leerden ze kaartlezen. Het ene groepje deed er al wat langer over dan het andere, maar allemaal waren ze perfect op de afspraak ’s middags.


Het Muziekinstrumentenmuseum en het Magritte museum waren onze volgende stops. Hier vertelden gepassioneerde gidsen ons in het Frans over hun pareltjes.


Daarna overwonnen de leerlingen nog hun spreekangst en schotelden ze Franstalige Brusselaars hun beste vragen voor. Met vermoeide voeten en een goed humeur keerden we met de trein terug naar Duffel met onze toppers van leerlingen.

Bekijk ook de foto’s in het fotoalbum.