Waalse leerkracht werkt tijdens haar nieuwe herfstvakantie op SNOR!

  • 27 oktober 2022

De afgelopen dagen kwam Cathérine de Fays een week vrijwillig lesgeven op SNOR tijdens haar extra vakantieweek. Cathérine is leerkracht Nederlands en Engels aan het Institut de l’Instruction Chrétienne Abbaye de Flone in Amay.

Haar school ‘Flone’ heeft al jaren nauwe banden met ons. Voor de covidcrisis vonden er geregeld taaluitwisselingen plaats tussen de leerlingen van SNOR en ‘Flone’. Deze worden in de toekomst opnieuw opgestart.

Cathérine heeft deze week lessen bijgewoond, meegeholpen, rondgesnuffeld en zelfs lessen overgenomen van een zieke collega Frans.

Wij hopen alvast dat dit de start kan zijn van een uitwisselingstraject voor leraren tussen onze beide scholen. De ervaring is voor beide partijen alvast zeer inspirerend.