7 Kinderzorg, Buitenlandse stage, Valmeinier

  • 13 februari 2023
  • 7e jaar

De leerlingen van 7 Kinderzorg zijn van 10/02 tot en met 19/02 op buitenlandse stage.

In dit bericht zal je telkens foto’s en uitleg vinden over de leerlingen van 7 Kinderzorg hun stage in Valmeinier.

Dag 1:

Na een lange busrit zijn de leerlingen aangekomen in Valmeinier. De kinderclub hebben we al helemaal klaargemaakt. Tijdens deze stage zullen we 50 kleuters opvangen in ‘Winter Wonderland’. De kindjes hebben er veel zin in, maar eerst kruipen we ons bed in.

Dag 2:

De leerlingen zijn er vandaag volledig aan begonnen. Om de dag goed te starten deden we de pinguïndans en lieten we ballen rollen in de parachute op het zonneterras. Als afsluiter gingen we via een roltrap naar de skipiste, spannend met de hele bende maar iedereen werd prima begeleid.