Pitch mini-onderneming Glassy bij Next Gen On Stage

  • 9 februari 2024
  • 6e jaar

Pitch mini-onderneming Glassy voor Next Gen On Stage.

Enkele weken geleden kregen Renske Bax (6EcWi), Milan Fleurackers (6EcWi), Solaiman Ghailan (6EcWi), Mila Peeters (6EcWi) en Niki Mondon (6LaWi) van mini-onderneming “Glassy” het fijne nieuws van VLAJO dat hun pitchfilmpje weerhouden was om deel te nemen aan de tweede en bepalende fase van “Next Gen On Stage!”.

Donderdag 8 februari brachten ze hun pitch én promovideo voor een professionele jury in het Provinciehuis in Antwerpen.

Ook al vielen ze niet in de prijzen, hun deelname was een succes! Het was een hele fijne en leerrijke ervaring om in het grote auditorium van het provinciehuis van de Provincie Antwerpen hun pitch voor te stellen.

Wij zijn enorm trots op hen!