🎤 Slam poetry workshop voor 2e jaar Moderne talen en wetenschappen!

  • 6 mei 2024
  • 2e jaar

Op de domeindag volgde 2MtWe een inspirerende workshop slam poetry. De leerlingen hebben geleerd hoe ze hun creativiteit en emoties kunnen uitdrukken door middel van krachtige woorden en poëzie. Ze werden uitgedaagd om hun eigen gedichten te schrijven en kregen de kans om hun werk voor de groep te presenteren. Een grote dank aan onze […]

Op de domeindag volgde 2MtWe een inspirerende workshop slam poetry. De leerlingen hebben geleerd hoe ze hun creativiteit en emoties kunnen uitdrukken door middel van krachtige woorden en poëzie. Ze werden uitgedaagd om hun eigen gedichten te schrijven en kregen de kans om hun werk voor de groep te presenteren.

Een grote dank aan onze geweldige gastdocent en alle leerlingen voor hun enthousiasme en inzet. We kunnen niet wachten om te zien wat voor geweldige poëzie jullie in de toekomst zullen creëren! 📚🖋️