Vijfdejaars organiseren mee de Duffelse buitenspeeldag

  • 17 mei 2024
  • 5e jaar

Een geslaagde namiddag!

Naar jaarlijkse gewoonte vindt in april de Buitenspeeldag plaats. Een woensdagnamiddag vol spelplezier waar kinderen met hun ouders een leuke tijd kunnen beleven. Een uitgeregende woensdag 27 april, zorgde ervoor dat de dag werd uitgesteld naar woensdag 15 mei. De terreinen aan de Pollepel te Duffel werden omgetoverd tot een heus speelparadijs.

De leerlingen van 5 Commerciƫle organisatie werkten achter de schermen mee om samen met de gemeente de organisatie, planning en communicatie in goede banen te leiden. Met zelfgemaakte affiches trokken ze naar de Duffelse lagere scholen om promo te voeren.

De leerlingen van 5 Opvoeding en begeleiding bespraken tijdens de lessen pedagogie de theorie rond de doelgroep en werkten tijdens de lessen expressie verschillende activiteiten uit voor de kinderen. Deze gingen ze dan ook mee begeleiden op de buitenspeeldag zelf.

Wij zijn zeer trots op onze leerlingen!

Lees er alles over in dit krantenartikel.