Nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwtjes van onze school.

Inschrijvingen op opendeur mogelijk

Inschrijvingen 2de t/m 7de jaar.

Lees meer
IT en media: nieuw in 1A en 1B vanaf volgend schooljaar

Mediawijs worden.

Lees meer
Droevig nieuws

Rayen Haddad, leerling van onze school, is overleden op 12 maart 2024. We zijn enorm aangeslagen door dit nieuws. We stellen alles in het werk zodat leerlingen en schoolteam steun vinden bij elkaar in deze moeilijke periode. Onze gedachten en steun gaan naar zijn mama, familie en vrienden.

Lees meer
Wordt mevr. Celis STEM-leerkracht van het jaar?

Vlaamse STEM Olympiade

Lees meer
Schoolbezoeken lagere scholen

De lagere scholen uit de buurt op bezoek.

Lees meer

Schrijf-ze-vrijdag

Vandaag organiseerde de werkgroep Solidariteit voor de derde keer een Schrijf-ze-vrijdag. Ook dit jaar konden we op heel wat leerlingen en leerkrachten rekenen. Hartelijk dank voor jullie inzet. Foto’s

4 jaar geleden

Ondernemers voor de klas

Woensdag 5 februari kwamen er 3 ondernemers: Elly Simons, Johan de Boel en Johan Vleminckx de leerlingen van 6aso warm maken voor het ondernemen. Ze kregen ook nog bruikbare tips in verband met studiekeuzes en sollicitaties. Dit werd georganiseerd in samenwerking met Vlajo en de ‘ondernemers voor de klas’.

4 jaar geleden

Week van de poëzie

Onze leerlingen van het eerste jaar doen deze week een poëziewandeling in Duffel. 1 van de gedichten: geronkdat wil ik buiten niet horende auto’sdie rijden maar af en aangetoeterdoet pijn aan mijn orenvandaag mag het anders gaan getjilpdat wil ik in de achtertuinen wel horende merelsze zitten in de hoogste takgefluitis muziek voor mijn oren’s […]

4 jaar geleden

Workshop percussie

Onze leerlingen krijgen een muzikale workshop voorgeschoteld, dat is zo eens iets anders. Het ritmisch getrommel hoor je heel deze week in de gangen van onze school.

4 jaar geleden

Expo ‘Dementie anders bekeken’

Van maandag 6 januari 2020 tot en met vrijdag 7 februari, is de expo ‘Dementie anders bekeken’ van Tim Carpentier vrij te bezoeken. Meer informatie op www.herinneringskoffer.be

4 jaar geleden

1I op stadswandeling in Antwerpen

1i was vandaag op stadswandeling in Antwerpen. Op de kerstmarkt zijn ze even gestopt bij het Joe Christmas House. Maxim mocht even als gast komen vertellen over de school!

4 jaar geleden

Inschrijvingen

Wil je graag voor het schooljaar 2019-2020 op onze school inschrijven? Dat kan op volgende data: Vrijdag 20 december tussen 10.00-15.00u. Maandag 6 januari tussen 8.30-10.00u.

4 jaar geleden

1I op de kerstmarkt

De leerlingen van 1I staan tussen 15u en 19u op de kerstmarkt van De Peerle. Iedereen Welkom!

4 jaar geleden

Nieuwe website online

Onze website in een nieuw jasje!

4 jaar geleden

Onze RodeNeuzenreporter

Wij hadden ook een RodeNeuzenreporter!

4 jaar geleden

Op ruimtemissie

6 Jeugdzorg nam een klas van het eerste jaar mee op ruimtemissie.

4 jaar geleden

GEO-Olympiade

GEO-Olympiade

4 jaar geleden

Fluoland V

De vijfde editie van fluoland! Onze eerste- en tweedejaars konden zich op de laatste dag van de verkeersweek uitleven op onze fluofuif. Niet alleen op de dansvloer maar ook in het verkeer is opvallen heel belangrijk!

5 jaar geleden

Schoolfotograaf

De schoolfotograaf komt langs op 13 & 16 september!

5 jaar geleden

Planningsagenda

Het ontbreken van de planningsagenda zorgde voor een groot gemis bij veel leerlingen van onze school.Op jullie vraag besliste de leerlingenraad een eigen planningsagenda te ontwerpen voor schooljaar 2019-2020.We hielden hierbij zoveel mogelijk rekening met jullie ideeën. Iedereen die verbonden is aan onze school mag een exemplaar bestellen.Een weekoverzicht van de planningsagenda vind je hier.De agenda […]

5 jaar geleden