Vakken

Basispakket 27 u.
Aardrijkskunde 2
Artistieke vorming: beeld 1
Artistieke vorming: muziek 1
Engels 1
Frans 3
Geschiedenis 1
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Mens en samenleving 2
Natuurwetenschappen 2
Nederlands 4
Techniek 2
Wiskunde 4
Keuzepakket 5 u.
Project taal-expressie 3
Durfuur 1
Begeleid Zelfstandig Leren 1

1A – TEx

Een richting voor jou?

In de eerste graad bieden we een brede vorming aan. Naast een basispakket voor alle leerlingen kies je voor een extra pakket dat past bij jouw talenten en interesses.

Keuzepakket TEx

Kan jij je verliezen in verhalen? Weet je met je creativiteit geen blijf? Vind je het een uitdaging om verschillende moderne talen te spreken en schrijven? Kan jij als een heuse acteur emoties uitvergroten? Kortom wil jij taal echt tot leven laten komen? Dan is TEx jouw keuze!


Durfuur

Met het durfuur geven we alle leerlingen de kans om zichzelf extra uit te dagen om ons helemaal te verbazen. Onze leerkrachten helpen je bij je keuze van je project en begeleiden jou daarin een jaar lang. Zo leren we je nog beter kennen. Een greep uit de vorige projecten:

  • een eigen game ontwerpen
  • egelkastjes uitzetten
  • Spaans of Duits leren voor op vakantie

Begeleid Zelfstandig Leren (BZL)

Door onze keuze voor een wekelijks moment van BZL en een slimme roostering van lesuren, kunnen we daarin rekening houden met je persoonlijke noden. We geven je de kans om te verdiepen waar je sterk in bent en bieden extra ondersteuning als het nodig is.terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

In het 2e jaar van de A-stroom zetten we de ingeslagen weg verder. De ervaringen uit het eerste jaar zullen je zeker helpen bij het maken van een keuze in het 2de jaar: