Vakken

Basispakket 25 u.
Engels 2
Frans 3
Geschiedenis 2
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Nederlands 4
Wiskunde 4
Artistieke vorming: beeld 1
Artistieke vorming: muziek 1
Natuur, ruimte en techniek: Aardrijkskunde 1
Natuur, ruimte en techniek: Natuurwetenschappen 1
Natuur, ruimte en techniek: Techniek 2
Minoruren 2 u.
Basisoptie Klassieke talen 5 u.
Basisoptie Maatschappij en welzijn 5 u.
Basisoptie Moderne talen en wetenschappen 5 u.
Basisoptie STEM-wetenschappen 5 u.

2 A

Een richting voor jou?

Het grootste verschil met het eerste jaar is dat je nu een keuzepakket van 7 lesuren samenstelt, waarbij je toch al even vooruitblikt naar de tweede graad. Je ervaringen uit het eerste jaar zullen je zeker helpen bij die keuze.

De 7 keuze-uren bestaan uit een combinatie van 5 lesuren uit een basisoptie en 2 minoruren uit een studiedomein dat je verder wil verkennen. Let op! Niet elke combinatie is mogelijk: de uren basisoptie en de minoruren kunnen niet uit hetzelfde studiedomein komen.

Minoruren

Tijdens 2 lesuren in de week krijg je de kans om ook van een ander studiedomein te proeven. Zo verruim je je kennis en leer je jezelf nog beter te kennen. Om organisatorische redenen, kunnen we je echter niet garanderen dat iedereen een vrije keuze maakt. Je maakt uit de pakketten 2 keuzes die je interesseren. Bij het begin van het schooljaar laten we je dan weten welke van je keuzen aan jou toegewezen wordt. Klik hier voor meer informatie over de minoruren.

Basisopties

Wij bieden 4 basisopties van 5 lesuren aan. De keuze die je maakt, geldt voor een heel schooljaar. Informeer je dus voldoende vooraleer je je keuze maakt. Klik hier voor meer informatie.terug naar studieaanbod