Nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwtjes van onze school.

Inschrijvingen op opendeur mogelijk

Inschrijvingen 2de t/m 7de jaar.

Lees meer
IT en media: nieuw in 1A en 1B vanaf volgend schooljaar

Mediawijs worden.

Lees meer
Droevig nieuws

Rayen Haddad, leerling van onze school, is overleden op 12 maart 2024. We zijn enorm aangeslagen door dit nieuws. We stellen alles in het werk zodat leerlingen en schoolteam steun vinden bij elkaar in deze moeilijke periode. Onze gedachten en steun gaan naar zijn mama, familie en vrienden.

Lees meer
Wordt mevr. Celis STEM-leerkracht van het jaar?

Vlaamse STEM Olympiade

Lees meer
Schoolbezoeken lagere scholen

De lagere scholen uit de buurt op bezoek.

Lees meer

Voorbereiding + biotoopstudie 1B

De leerlingen van 1B gingen op biotoopstudie. Uiteraard werd de uitstap afgelopen maandag ook grondig voorbereid. Meten is weten! Na de theorie ook de praktijk. Voor de eerste kennismaking met de meettoestellen trokken we met 1B naar het park van Duffel.

Gisteren was het dan eindelijk de biotoopstudie. De leerlingen gingen zelfstandig op expeditie in het bos-, vijver- en graslandbiotoop in de PIME-tuin.

2 jaar geleden

2B Uitstap Dossin kazerne

Een tijdje geleden gingen de leerlingen van 2B met de fiets naar Mechelen. Daar bezochten ze in de Dossin Kazerne, de tijdelijke expo “Universal Human Rights”. De leerlingen leerden bij over het ontstaan van de mensenrechten maar werden ook aangezet om na te denken over wat dit allemaal betekent in de wereld van vandaag.

2 jaar geleden

Salutations de Paris

Onze vijfdejaars hebben het naar hun zin in Parijs.

2 jaar geleden

SNOR zwermt uit

Gisterenavond vertrokken onze zesdejaars op eindejaarsreis. Onze vijfdejaars vertrokken heel vroeg deze ochtend naar Parijs.

2 jaar geleden

Gastspreker levensreddend handelen

De leerlingen van de 7de jaren kregen bezoek van een gastspreker levensreddend handelen. Hij deelde zijn ervaringen en leerde hun wat je wel en niet moet doen in noodsituaties.

2 jaar geleden

Bezoek Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth

De leerlingen van 4 Verzorging-voeding zijn afgelopen vrijdag op bezoek geweest bij het Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth. De leerlingen hebben een goede inkijk gekregen in de werking van een woonzorgcentrum en de bewoners vonden het alvast niet erg dat er enkele jonge studenten waren!

2 jaar geleden

UPC Duffel

Afgelopen week namen de leerlingen van 6 jeugd- en gehandicaptenzorg deel aan het event van UPC Duffel. Hier werd door hun leerkracht een verhaal voorgelezen over Duffeltje het knuffeltje. Dit verhaal is gemaakt voor alle kinderen waarvan de ouders veel ‘kopzorgen’ hebben. Op deze manier wordt het taboe doorbroken van psychiatrische zorg. Tijdens het event waren veel kinderen aanwezig wiens ouders psychiatrische zorg nodig hebben. Onze leerlingen richtten de vertelhoek in en speelden daarna aangepaste spelen die gelinkt zijn aan het verhaal van Duffeltje het knuffeltje.

2 jaar geleden

1 STEM “T’is om zeep”

In het kader van het thema “T’is om zeep” hebben de leerlingen van 1STEM afgelopen week grote zeepbellen en zeepjes gemaakt. Dit leverde uiteraard spectaculaire foto’s op.

2 jaar geleden

GIP 7 kinderzorg

Voor de geïntegreerde proef van 7 kinderzorg creëerden de studenten hun ideale kinderopvang. Vanuit diverse vakken toverden ze geziene kennis om en maakten onder andere spelboxen met bijhorende activiteitenfiches. Zij maakten het materiaal zelf en deze pareltjes zijn gebruiksklaar voor de kinderopvang.

2 jaar geleden

6 ASO Luik

Afgelopen week was 6 ASO op bezoek in Luik. De leerlingen hebben kunnen genieten van lange wandelingen doorheen “La Cité Ardente”.

2 jaar geleden

Sportdag@SNOR

Dag vol activiteiten voor onze leerlingen.

2 jaar geleden

Week van verschil

#week van verschil

2 jaar geleden

Week van ‘Respect voor verschil’ op SNOR

Deze week zal onze school in teken staan van ‘respect voor verschil’.

2 jaar geleden

6ASO ontdekt de Ninglinspo

Leerlingen 6aso trokken op een unieke wandeling.

2 jaar geleden

3BiTe & 3BiWe naar Alvance in Duffel

Alvance is de Europese marktleider voor het produceren en verkopen van aluminium gewalste producten.

2 jaar geleden